Més de 30 auditories energètiques realitzades durant aquest 2022

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 14:00

Des del novembre fins a aquest mes de maig, un total de 35 llars s’han beneficiat del programa “Auditories i intervenció als habitatges en situació de pobresa energètica”, que pretén millorar l’eficiència energètica.

Un any més, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona -Serveis Social, l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat i l’Oficina de l’Habitatge-, ha impulsat aquest programa amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica dels habitatges, reduir les despeses de subministraments bàsics (electricitat, aigua i gas o altres combustibles) i millorar la qualitat de vida de les persones beneficiàries.

A través del programa es realitza una auditoria a la llar, s’instal·len elements bàsics per a la millora de l’eficiència energètica i es donen consells individualitzats sobre pautes de consum eficients. Els beneficiaris també reben assessorament individualitzat sobre l’ajustament dels contractes a les necessitats reals de la llar o, quan s’escaigui, la realització d’altres gestions amb l’objectiu de reduir les despeses de subministraments.

Les auditories estan adreçades a aquelles persones que han rebut ajudes d’urgència social al pagament de subministraments bàsics en el darrer any; que estiguin en situació de tall o avís de tall dels subministraments bàsics; amb factures d’aigua, electricitat i gas elevades, o desajust entre el consum i la factura; i també, en situació de vulnerabilitat energètica tenint en compte les necessitats personals: infants, gent gran, persones amb discapacitat o amb malalties cròniques.

Les persones interessades a participar-hi, poden enviar un correu electrònic a paloufc@canovelles.cat amb les seves dades de contacte (telèfon, nom complert, DNI)  per tal de demanar cita prèvia a Serveis Socials i iniciar els tràmits.

 

Darrera actualització: 25.05.2022 | 14:08