Avui Canovelles n.130

Dimarts, 10 d'octubre de 2023 a les 09:30

L’edició 130 de l’Avui Canovelles, ja s’ha començat a distribuir pel poble. El butlletí inclou informació sobre la commemoració del Dia Internacional per la Pau i sobre la tornada a les aules. A més fa un repàs a les activitats celebrades a Canovelles durant les últimes setmanes.

Aquesta edició també inclou informació sobre el trasllat dels serveis municipals de Promoció econòmica i d’Educació a l’antiga escola bressol Sant Jordi o sobre les noves instal·lacions de la deixalleria de Canovelles. En educació, fem un repàs a la tornada a les aules i, pel que fa als serveis a les persones, es presenta el projecte Nexes, una iniciativa per lluitar contra la soledat no desitjada de persones grans.

Podeu recuperar les cròniques de la Festa Major de Canovelles 2023, fer un repàs a les activitats impulsades per les entitats durant les últimes setmanes o conèixer la nova programació escènica de Can Palots. En esports, trobareu informació sobre els últims esdeveniments esportius celebrats a Canovelles, el Cros de Canovelles i el màster de bàdminton, i sobre les victòries d’alguns esportistes canovellins que aquest estiu han portat el nom de Canovelles al graó més alt del podi.

I pel que fa a la contraportada, en aquesta edició podeu conèixer en profunditat el grup de teatre amateur de Canovelles!

 

Darrera actualització: 10.10.2023 | 15:39