Salutació de l'Alcalde

Benvingudes i benvinguts a l'Ajuntament de Canovelles,

El portal web de l’ajuntament és la porta telemàtica d’accés a tots els serveis que ofereix l’ajuntament. En aquest portal trobareu tota la informació que disposem a hores d’ara sobre el consistori, l’organització municipal, la cartera de serveis i els canals de participació.

És la nostra voluntat anar ampliant la informació per tal de donar compliment a la Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern. Volem donar compte a la ciutadania, d’acord amb el principi de responsabilitat, de la nostra activitat i de la gestió dels recursos públics que estan a l’abast de l’ajuntament. El govern obert vol aprofitar els avantatges que ens ofereix aquest mitjà electrònic que és la web, per a configurar un sistema de relació entre l’adminitració i la ciutadania, que sigui més interactiu i participatiu.

El nostre projecte de futur del nostre poble també es veurà reflectit en aquest portal i esperem que entre tots puguem sumar i anar farcint de notícies, actes, propostes engrescadores per ser partíceps de l’aventura apssaionant que és projectar i viure a Canovelles.

Atentament,

Emilio Cordero Soria

Alcalde de Canovelles

 

Atenció Alcaldia

  • Visites en hores concertades. Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 846 45 55. 
  • També podeu contactar directament amb alcaldia a l'adreça de correu electrònic: alcaldia@canovelles.cat
Darrera actualització: 05.05.2022 | 10:21
Darrera actualització: 05.05.2022 | 10:21