Zumba per Demanoenmano

Dilluns, 6 de febrer de 2017 a les 14:00

El passat dissabte dia 4 de febrer es va celebrar a Canovelles, al pavelló de Ca La Tona, un jornada de Zumba solidari a càrrec del Club Handbol Canovelles i l' Associació Demanoenmano.  

Una jornada plena de solidaritat i esport en el que va prioritzar el ball i el bon ambient que van aportar els diferents monitors/es de Zumba que van venir a fer-nos moure l’esquelet. 
L’associació Demanoenmano, entitat ja immersa en les activitats del nostre poble, és una associació sense ànim de lucre dedicada a fomentar l’esport a persones amb diversitat funcional i orientada a implicar l’esport de les entitats ordinàries en la vida d’aquells que més ho necessiten com són les persones amb discapacitat psíquica i/o malaltia mental.  

Gràcies a la col·laboració del Club d’Handbol, el SAE i als 79 participants, Demanoenmano va poder obtenir 459€ que ajudarà a seguir amb el treball d’esport inclusiu que estan realitzant fins ara.  
A més, al final de l’activitat es va realitzar un sorteig de productes que van aportar diversos comerços dl poble:  RESTAURANT NAVAS, EVA&LALI Centre d’Estètica, PERRUQUERIA R-TALLADES, QUICK QUACK Auto-rentat, ROSARIO Carnisseria-polleria, THALASSA Centre Esportiu Municipal, EL ROURE Centre Integral de recuperació, fisioteràpia i fisioestètica.

Darrera actualització: 06.02.2017 | 16:15