Visita institucional a l’empresa Transformad

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 09:30

L’alcalde Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora de Promoció Econòmica, Laura Santano, han visitat Transformad, l’empresa líder en superficies HiTech, dedicada a la fabricació de laminats i lacats, i situada a Canovelles.

La trobada ha servit per conèixer de primera mà els productes que fabriquen i els projectes de futur de l’empresa, que pretén ampliar les seves instal·lacions per seguir creixent i ser més competitius. Transformad té entre mans un nou projecte d’inversió que permetrà la fabricació pròpia, amb una tecnologia innovadora, en bobines de foli decoratiu per recobrir taulers. Aquest fet permetrà ampliar les seves possibilitats d’aplicació a molts altres sectors fins ara inaccessibles comercialment.

Transformad és una empresa especialitzada en la fabricació de superfícies d’alta tecnologia per a mobles, accessoris de cuina i revestiments. És un dels líders a nivell nacional i un punt de referència en el mercat europeu. Actualment té dues plantes: la planta de Canovelles, que compta amb una plantilla de 25 persones en unes instal·lacions de 10.000 m2, i la planta de Bigues i Riells, que ocupa a 15 treballadors directes en uns 5.000 m2 d’instal·lacions productives. A més, disposa d’una xarxa de magatzems de distribució amb una superfície comercial total de més de 20.000 m2.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 09:27

Imatges

Visita a Transformad