Veïns i veïnes de Canovelles, parlem?

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 09:30

Canovelles posa en marxa una jornada de diàleg per parlar sobre convivència. A la jornada, que es realitzarà el 9 de juny a les 18.30 hores, es convida a entitats, persones o referents de les comunitats de veïns i a la ciutadania en general. Per participar-hi només cal contactar amb el servei de Polítiques d’Igualtat i Col·lectivitat.

L’Ajuntament de Canovelles organitza una jornada de diàleg per reflexionar i cercar formes conjuntes de millorar la convivència en relació amb les comunitats de veïns. I és que precisament els veïns i veïnes són el motor de la convivència a Canovelles. És per això que des de l’ajuntament es fa una crida a la participació per dialogar, construir consens i, en definitiva, millorar el benestar de les persones.

La jornada tindrà lloc el dimecres dia 9 de juny de 18.30 a 20 hores. Es podrà participar de forma virtual a través de la plataforma Zoom i de manera presencial a Can Palots. A més, l’espai de diàleg estarà dinamitzat per dos facilitadors i es desenvoluparà a través de preguntes que permetran generar diàleg i debat sempre en positiu i per construir convivència.

Per participar-hi, cal que les persones interessades es posin en contacte amb el servei de Polítiques d’Igualtat i Col·lectivitat a través del correu pujadasmg@canovelles.cat abans del 7 de juny. Un cop confirmada l’assistència, es facilitarà la dinàmica i les instruccions per a la participació durant la jornada.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Servei de Polítiques d’Igualtat i Col·lectivitat i pel Servei de Mediació de l’Ajuntament de Canovelles i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La facilitació de l’espai anirà a càrrec de l’entitat EsMediacio.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 09:29