Últims dies per aportar RECICLOS al projecte col·lectiu d’aparcabicicletes per a les escoles

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 10:15

El primer projecte col·lectiu que es desenvoluparà a Canovelles mitjançant el sistema de reciclatge RECICLOS, en cas que s’assoleixi el nombre necessari de punts per fer-ho, serà la instal·lació d’aparcaments de bicicletes als centres educatius de Canovelles. Els ciutadans encara tenen temps per aportar punts RECICLOS a aquesta iniciativa fins al 31 de maig.

El primer projecte col·lectiu que es desenvoluparà a Canovelles serà la instal·lació d’aparcaments de bicicletes a l’entrada dels centres educatius del municipi. Així, els alumnes i personal docent que s’hi desplacin en bicicleta tindran un lloc on aparcar-la. Amb aquesta acció es pretén fomentar la mobilitat sostenible i la reducció de l’ús de vehicles a motor.

Per fer realitat el projecte, és necessària l’aportació de punts RECICLOS per part de la ciutadania. Actualment, ja s’han aconseguit més del 75% dels punts necessaris i encara queda el que resta de mes per poder aportar RECICLOS a la iniciativa. Així, els ciutadans de Canovelles registrats al programa RECICLOS, el sistema que recompensa a aquelles persones que dipositen les llaunes i ampolles de plàstic al contenidor groc, poden donar els punts aconseguits al projecte col·laboratiu vigent.

Com participar i com registrar-se a RECICLOS?

Els més de 16.800 veïns i veïnes de Canovelles poden reciclar les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes, i obtenir recompenses al fer-ho, en un dels 80 contenidors grocs dels carrers del municipi als quals se'ls ha incorporat un codi QR.

Per fer ús de RECICLOS, els ciutadans de Canovelles només han de registrar-se a la webapp app.reciclos.com, escanejar el codi de barres de l'envàs que volen reciclar, dipositar-lo a un dels contenidors grocs i escanejar el codi de barres del contenidor. Al fer-ho obtenen punts denominats RECICLOS, que poden canviar per les diferents recompenses que tinguin disponibles.

Així, poden col·laborar donant punts al projecte col·lectiu i participar en el sorteig de premis sostenibles setmanals i mensuals.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:48