Tot a punt per la Rua de Carnaval

Dilluns, 13 de febrer de 2017 a les 19:05

Caramels, monstres, bandolers, pallassos i molts més personatges es passejaran en el Carnaval d’aquest any. Divendres 24 a les 10'30, Rua Infantil i dissabte 25 a les18h gran Rua de Carnaval.

Els primers a sortir seran els més petits, els de l’escola bressol Marta Mata i Sant Jordi, amb les escoles del municipi. Serà divendres 24 a les 10:30 h al C. Indústria i seguirà pels carrers Molí de la Sal, Pi, Sant Jordi i acabarà a Indústria.

El dissabte 25 de febrer, més de 15 comparses iniciaran la Rua de Carnaval que tindrà el següent recorregut: Indústria  (davant de l’Escola Congost); Molí de la Sal, Riera, Sèquia, Indústria i Plaça de la Joventut.

Sobre les 20 h el rei del Carnestoltes farà el seu discurs i el lliurament de premis i records a les comparses participants.

Al voltant de les 20h a la plaça de la Joventut, hi haurà la lectura del discurs del Rei de Carnaval, aquest any a càrrec de l’Hogar Extremeño, guanyadors de la Rua de l’any pasat,  i l’entrega de premis i records a les diferents comparses.

En cas de pluja l’organització es reserva el dret a modificar o a anular els actes previstos. Estigueu atents al Twitter: @ajcanovelles

Darrera actualització: 16.02.2017 | 13:30