Tot a punt per commemorar el 8M, el Dia Internacional de les Dones

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 10:30

La programació de Canovelles, que començarà el dia 7 i s’allargarà fins al 17 de març, inclou propostes culturals, tallers, conferències i teatre. L’acte central es realitzarà el dia 8 de març amb la inauguració del mural feminista, la lectura del manifest i el concert feminista a la plaça d’Europa.

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, a partir de les 17.30 hores i a la plaça d’Europa, s’inaugurarà el mural realitzat per l’artista local Alokada. Seguidament, es farà la lectura del manifest institucional que enguany serà llegit per nenes, joves i dones representants dels clubs esportius de Canovelles.

Per cloure l’acte està previst el concert amb temàtica feminista a càrrec del duet acústic format per Elena Oliver i Cia amb la col·laboració del Cor Sound 8 de l’Escola de Música Amics de la Unió.

La programació del dia 8 es completa amb la inauguració de l’exposició ‘Dones i Cuina’ a la Biblioteca Frederica Montseny; el taller sobre la història de les bruixes i sanadores, que es realitza en el marc del programa de famílies de la Kl@b; i el taller de xapes i breakdance, que organitzen els joves d’El Local.

No obstant això, la programació amb motiu del Dia Internacional de les Dones, començarà el dia 7 amb un cafè-tertúlia a El Racó i amb el taller d’autoconeixement “El teu cos parla. L’escoles?”, organitzat per l’entitat Consciencia’t.

A més, les activitats continuaran fins al 17 de març amb cercles de dones, teatre, art en família en clau femenina, música o activitats a peu de carrer, com la proposta de les educadores de carrer per al dissabte 11, en què es realitzarà una pancarta reivindicativa a la plaça de la Joventut. També s’ha programat un taller de ioga, meditació i olis essencials.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Canovelles s’il·lumina de lila

Del 6 al 13 de març, Les façanes principals del Centre Cultural i del Teatre Auditori de Can Palots s’il·luminaran de color lila cap al vespre. A més, la façana principal de Can Palots lluirà un llaç lila confeccionat pel grup de Les Graffiteres del Ganxet.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 10:55