Tot a punt per celebrar Sant Antoni!

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 09:00

La Comissió de Sant Antoni Abat de Canovelles organitza, el dissabte 21 de gener, la seva festa més tradicional on no hi faltarà l’esmorzar pels participants, la ballada de la Colla Bastonera i la passada pels carrers del municipi.

La diada de Sant Antoni se celebrarà el dissabte 21 de gener a la plaça de Margarida Xirgu. L‘acte començarà cap a les 9.30 amb l’esmorzar popular per a tots els participants. A les 10.30 hores està previst que actuï la Colla bastonera de la Comi. I, a les 11 hores, tindrà lloc la benedicció dels animals. Tot seguit, s’iniciarà la passada pels carrers del municipi.

Enguany el recorregut serà el següent: La passada arrencarà al carrer de Barcelona, continuarà per l’Avinguda de Canovelles, passarà pel barri de Sanaüja i continuarà pels carrers del nucli urbà com el carrer de la Verge del Pilar, Diagonal, de la Indústria, del Molí de la Sal i de la Riera. La passada acabarà prop de l’escola Congost.

Missa per Sant Antoni Abat

D’altra banda, cal destacar que aquest dimarts, 17 de gener, a es 20 hores se celebra la missa en honor a Sant Antoni Abat a la parròquia de Sant Fèlix.

 

 

Darrera actualització: 17.01.2023 | 09:06