Tot a punt per al Sant Jordi 2023!

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 11:30

El 23 d’abril, la plaça de la Joventut s’omplirà de parades de llibres i roses. També hi participaran entitats i col·lectius juvenils, ACAP farà la 2a Fira de Dibuix i Pintura, i hi haurà teatre i mostra de cultura tradicional. A més, del 15 al 27 d’abril, prop d’una desena d’activitats acabaran de completar la programació. 

La diada de Sant Jordi arrencarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 20 hores aproximadament. Durant tota la jornada hi haurà parades de llibres, roses i entitats i col·lectius del municipi. Hi participaran la llibreria LA ELA, la floristeria Sáez, l’entitat Consciència-T, el club Wizards and Warriors, el jovent d’El Local, l’AMPA Joan Miró, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Bellulla, Assorcan, el Grup de Puntaires de Canovelles, la colla de Diables i la colla de Bastoneres de la Comi.

A més, podreu aconseguir els llibres signats dels autors de proximitat Lola Fernández Estévez, Àngels Pomares, Lluis Gausachs, Adolfo Caballero, Encarna Jiménez de la Cruz i Yolanda Gutiérrez Martos.

D’altra banda, l’Associació Cercle Artístic de Pintors (ACAP) organitza la 2a Fira de Dibuix i Pintura. Aquelles persones que vulguin participar-hi exposant les seves obres, poden contactar amb l’entitat a través del correu acapcanovelles2023@gmail.com 

A les 12 hores, la companyia Galiot Teatre portarà, a la plaça de la Joventut, l’espectacle El Drac Manelic, una mostra itinerant que repta a l’espectador a mirar als ulls a l’últim dels grans dracs. I a les 17 hores, dirigirà el taller Espai Munta Titella, de caire familiar i on l’infant serà un constructor titellaire durant una estona.

La diada de Sant Jordi acabarà amb la mostra de cultura tradicional, on participaran la colla de Bastoneres de la Comi, la colla de Diables, la colla Gegantera de Canovelles, la Coral Rosa de Bardissa i la colla de Sardanes del Casal de la Gent Gran.

II Trobada Bastonera de Canovelles

Tot just el dia anterior, el dissabte 22 d’abril la colla de Bastoneres de la Comi organitza la II Trobada Bastonera de Canovelles. L’acte començarà a les 17 hores, amb una cercavila des de Can Palots fins a la plaça de la Joventut, on tindrà lloc la ballada de colles. La cloenda serà a les 21 hores a l'era de Can Castells amb una ballada de Bastons de Foc per part de la colla bastonera local.

Activitats del 17 al 27 d’abril

La programació de Sant Jordi es complementa amb altres propostes culturals. Les activitats començaran aquest cap de setmana, 15 i 16 d’abril, amb la cantada de caramelles de la Coral Rosa de Bardissa. I del 17 al 21 d’abril les quatre escoles de primària del municipi gaudiran teatre a les escoles i poesia al carrer. A més, la biblioteca ha programat un taller de punts de llibre.

Podeu consultar la programació completa als documents adjunts.

 

Darrera actualització: 14.04.2023 | 11:44

Imatges