Tot a punt per a la Festa de l’Escola Pública 2023

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 17:10

La celebració serà el proper divendres, 10 de març, a partir de les 16.30 hores a la pista polivalent de Canovelles.

La Festa de l’Escola Pública manté el format de l’any passat: se celebrarà el divendres a la tarda, després de l’horari lectiu, i comptarà amb una mostra d’activitats extraescola, l’espectacle familiar de clown Clarines i Lupita de la companyia Helix Libera, i mostres de cultura popular.

L’objectiu d’aquest esdeveniment segueix sent reivindicar amb força el paper de l’escola pública i de qualitat, i compartir experiències entre les comunitats educatives dels diferents centres que hi ha a Canovelles.

La festa començarà a les 16.30 hores, amb la dinamització dels clowns Santi Mondragón i Víctor Carreras i amb la creació d’un mural dels desitjos impulsat per les associacions de famílies dels centres educatius.  A les 17.00 hores, hi haurà ballada de les Bastoneres de Canovelles. I, a continuació, s’iniciarà la mostra d’activitats extraescolars, que s’allargarà fins a quarts de set de la tarda i que comptarà amb un descans cap a les 17.50 hores, per dur a terme els parlaments institucionals i la lectura del manifest en favor de l’escola pública.

A les 18.30 hores  s’ha programat l’actuació de Clarines i Lupita de la companyia Hèlix Libera. I la festa acabarà cap a les 19 hores amb la ballada dels Gegants de Canovelles.

Programa de la Festa de l’Escola Pública

  • 16.30 h Inici de la festa amb la dinamització de Santi Mondragón i Víctor Carreras
  • 17.00 h Ballada de les Bastoneres de Canovelles.
  • 17.10 h Mostra activitats extraescolars
  • 17.50 h Intervencions institucionals i lectura de manifest a càrrec de l’Escola Jacint Verdaguer
  • 18.00 h Segona part de la mostra d’activitats extraescolars
  • 18.30 h Actuació de “Clarines i Lupita”, de la Companyia Helix Libera.
  • 19.00 h Fi de festa amb la ballada dels Gegants de Canovelles

Període de preinscripcions 2023 a escoles i instituts

Les dates per presentar les sol·licituds de preinscripció són del 6 al 20 de març per a l’etapa d’infantil i primària, i del 8 al 20 de març per a la secundària obligatòria.

Durant tot el període de preinscripció l’Oficina Municipal d’Escolarització de Canovelles (OME) farà atenció presencial per donar suport i resoldre dubtes sobre el procediment a seguir. Per ser atès a l’OME, cal sol·licitar cita prèvia al telèfon 93 861 89 83.

L’oferta educativa a Canovelles

Cal destacar que tota oferta educativa de Canovelles és pública. Canovelles compta amb quatre escoles d’educació infantil i primària, dos instituts, una escola bressol, i un centre de formació d’adults. A continuació podeu trobar el contacte de tots els centres:

 

 

Darrera actualització: 07.03.2023 | 17:12