Tot a punt per a la commemoració del Dia Internacional per la Pau a Canovelles

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 12:00

El 21 de setembre, a les 18 hores i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per la Pau, Canovelles celebrarà un acte al voltant del camforer (Cinnamomum camphora) del Parc de la Pau, un arbre de la segona generació d’arbres afectats per la bomba atòmica d’Hiroshima i que, a Canovelles, es va plantar l’any 2018.

La commemoració, que té l’objectiu d’enfortir els ideals de pau dins de cada nació i entre tots els pobles, comptarà amb la lectura del manifest, una actuació musical, i lliurament de clavells per la Pau. Cap a les 18 hores, està previst que l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, pronuncií el discurs institucional. A continuació, Iliona Romaniuk i Artem Drobrovolsky, refugiats de la guerra d’Ucraïna i residents a Canovelles, llegiran el manifest per la Pau. I tot seguit, Berta Bähr i Adrià Rios oferiran una actuació musical a veu i guitarra. L’acte acabarà amb el repartiment i ofrena de clavells per la Pau.

Canovelles ja fa anys que celebra aquesta efemèride d’una manera activa i oberta a tota la ciutadania, amb la intenció de refermar el seu compromís amb la pau i la convivència.

 

Darrera actualització: 15.09.2023 | 11:06