Tot a punt per a la 58a Diada de Sant Antoni

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 09:30

El dissabte 18 de gener la Comissió de Sant Antoni Abat de Canovelles organitza la 58a edició de la Diada de Sant Antoni. L’acte, que començarà a les 9.30 hores amb el tradicional esmorzar per als participants, s’allargarà durant tot el mati i comptarà amb l’actuació de la Colla Bastonera de Canovelles.

L’acte s’iniciarà a les 9.30 hores amb l’esmorzar popular per als participants; a les 10.30 hores, a la plaça de Margarida Xirgu, tindrà lloc la ballada de la Colla Bastonera de Canovelles; i a les 11.30 hores es realitzarà la benedicció dels animals. A continuació es durà a terme la passada pels carrers de Canovelles.

El recorregut de la passada inclou el carrer de Barcelona, l’avinguda de Canovelles, el barri de Sanaüja, i els carrers del centre del municipi com el carrer de la Verge del Pilar, Diagonal, de la Indústria, del Molí de la Sal i de la Riera. El recorregut acabarà a la plaça de la Constitució.

També cal destacar que el divendres 17 de gener a les 20 hores es farà una missa en honor a Sant Antoni Abat a la Parròquia de Sant Fèlix i, en acabar, es repartirà coca i vi bo.
 

Darrera actualització: 14.01.2020 | 14:25