Tornen els tallers d’autoconeixement per a dones

Dilluns, 5 d'octubre de 2020 a les 11:20

Aquest dimarts es reprenen els tallers d’autoconeixement per a dones. Les sessions es realitzaran tots els dimarts a les 19.30 hores, a la segona planta de la biblioteca Frederica Montseny. Per participar cal inscripció prèvia.

El consistori reprèn presencialment a la biblioteca Frederica Montseny, cada dimecres al vespre, el grup de teràpia psicocorporal i de moviment per a dones. Els tallers d’autoconeixement van iniciar-se al febrer, i durant l’estat d’alarma van continuar de manera virtual. Es tracta d’un espai per dotar d’eines que ajudin les dones a escoltar-se, a tenir cura d’elles mateixes i alliberar-se de l’ansietat, l’estrès i el dolor quotidians a través de l’escolta, el moviment, la dansa, el joc i l’humor.

Informació sobre el grup de teràpia psicocorporal i moviment

Objectius:

  • Oblidar-te de totes les coses que “creus que has de fer” en un dia i a aprendre que tu, SI, NOMÉS TU, ets la persona més important de la teva vida. Si tu no estàs bé, ja saps que no funciona res.
  • Aprendre a escoltar-te, a cuidar-te en companyia de persones que estan en la mateixa recerca que tu... en definitiva poder ser tu mateixa i viure la vida amb plenitud.
  • Entendre els missatges que el teu cos t’envia a través de sensacions, malestar i dolors.
  • Aprendre una metodologia molt senzilla per alliberar-te de l’ansietat, l’estrès, dolor i els malestars que t’acompanyen en el teu dia a dia.

Com ho farem?

  • A través de l’escolta, el moviment, la dansa, el joc i l’humor.

On?

  • Ens trobarem durant tots els dimarts a les 19.30 h a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny de Canovelles.

Per participar cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon 686 428 071. Places limitades.

 

Darrera actualització: 05.10.2020 | 11:26