Torna la Cavalcada de Reis a Canovelles!

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 09:00

El 5 de gener, com cada any, està previst que Ses Majestats els Reis d’Orient arribin a Canovelles per tal de saludar tots els infants i repartir, de matinada, els regals a totes les cases. Donada la situació actual, a la cavalcada només hi participaran les carrosses dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, i no es llençaran caramels.

El Campament Reial i un concert preparen la benvinguda

Com l’any passat, es muntarà el Campament Reial abans de l’arribada dels Reis per enllestir els preparatoris de la nit més màgica de l’any. En aquesta ocasió, la Haima Reial serà instal·lada el mateix dia 5, d’11 a 13 h, a la plaça de la Joventut. Durant aquest temps, l’emissari de Ses Majestats, el Carter Reial, recollirà les cartes dels més menuts, que també podran fer-s’hi una foto. A més, s’oferirà un taller de fanalets perquè els infants puguin marcar el camí que han de recórrer els Reis.

A les 17 h, una hora abans de l’arribada prevista del seguici reial, les famílies ja podran anar aplegant-se a la plaça de la Joventut, que serà el punt d’inici, també, de la Cavalcada. El grup Sardines en Llauna n’amenitzarà l’espera amb música animada.

Propera parada: Canovelles!

Els Reis d’Orient faran parada a Canovelles a les 18 h. La rebuda tindrà lloc a la mateixa plaça de la Joventut abans no arrenqui la desfilada, i comptarà amb l’entrega de la Clau Màgica per part de l’alcalde, Emilio Cordero, i del discurs de benvinguda dels guanyadors del concurs escolar. Tot seguit, es donarà inici a la Cavalcada, que passarà pels carrers de la Indústria, Diagonal, Barcelona i fins a la plaça de Margarida Xirgu, destí final del recorregut.

Pels volts de les 20 h, les portes del Teatre Auditori Can Palots s’obriran a la ciutadania per tal que els infants puguin saludar personalment el Melcior, el Gaspar i el Baltasar, i entregar-los les seves cartes de desitjos, si encara no han fet.

Recordeu que la nit de Reis cal anar a dormir aviat! I no us oblideu de deixar una sabata i una mica de menjar per als Reis i els seus camells.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 10:00