S’obren els formularis de preinscripció per als possibles “Casal d’Estiu” i “Casal Esportiu d’Estiu” de Canovelles

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 12:15

A causa de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, a hores d’ara encara no està garantida la realització del Casal d’Estiu i del Casal Esportiu d’Estiu 2020. No obstant això, es demana emplenar el formulari de preinscripció a aquelles famílies que vulguin fer ús d’algun d’aquests dos serveis, en cas que els casals es realitzin. Els dos formularis de preinscripció estaran actius del 18 de maig a les 10 hores fins al 21 de maig a les 20 hores.

 • Formulari per a la preinscripció al Casal d’Estiu. En aquest cas, el dia 18 s’iniciarà la preinscripció per a les persones residents a Canovelles, mentre que les persones residents fora del municipi es podran inscriure a partir del dia 19. Si ho fan abans, el llistat d’inscripció es reordenarà donant prioritat als residents a Canovelles.
 • Formulari per a la preinscripció al Casal Esportiu d’Estiu. En aquest cas tindran plaça prioritària els participants preinscrits en el següent ordre i criteris: 1.- Resident a Canovelles 2.- No resident a Canovelles, però amb fitxa federativa dels clubs organitzadors 3.- No residents a Canovelles i sense fitxa federativa dels clubs organitzadors.

És tracta d’una preinscripció que servirà per poder començar a organitzar els casals i, d’aquesta manera, si finalment les condicions ho permeten, poder-los dur a terme en les dates previstes, del 29 de juny al 24 de juliol (que podran ser modificades depenent de la situació sanitària).

La preinscripció és de caràcter orientatiu i no implica cap pagament. Mitjançant el formulari només es pretén recopilar informació i determinar el nombre d’infants aproximat que participarien del Casal d’Estiu i del Casal Esportiu d’Estiu. Així, es començarà a gestionar l’organització dels mateixos. Cal destacar que, en cas que el casal es pugui dur a terme, la informació d’aquesta preinscripció ja serviria per tenir unes primeres dades, que haurien de ser completades al formalitzar la inscripció.

La realització dels casals dependrà de com avanci la crisi sanitària que estem vivint i del que decretin les autoritats pertinents. Tot i això, des dels serveis municipals es treballa per tal que els infants de Canovelles puguin gaudir de l’estiu amb la màxima normalitat possible, sempre prioritzant la seguretat dels infants.

Cal destacar que, en ambdós casals, les places serien limitades i ajustades a la normativa que determinin les autoritats. A continuació disposeu de la informació bàsica del Casal d’Estiu i del Casal Esportiu d’Estiu.

Informació sobre el Casal d’Estiu

 • Dates: es realitzaria del 29 de juny al 24 de juliol (les dates poden ser modificades depenent de la situació sanitària).
 • Horari: de 9 a 13 hores. El servei de menjador seria de 13 a 15 hores (només hi ha 20 places).
 • Edats: nens i nenes escolaritzats entre P3 i 6è d’educació primària en el curs 2019-2020
 • Programa: Com sempre, es realitzarien activitats variades, adequades a la normativa vigent, de jocs, tallers (manualitats, cuina, dansa, cançons, etc.) i activitats d’aigua.
 • Espai: Escola Els Quatre Vents i escola Congost (pendents de confirmació)
 • Preu: 87,63 €. Descompte del 20% a partir del segon germà i següents i/o en cas de família monoparental i/o nombrosa. Reducció del 50% i el 100% en cas que es tingui una renda neta per membre de la unitat familiar igual o inferior a 300 € mensuals.

Informació sobre el Casal Esportiu d’Estiu

 • Dates: es realitzaria del 29 de juny al 24 de juliol (les dates poden ser modificades depenent de la situació sanitària).
 • Horari: de 9 a 13 hores.
 • Edats: nens i nenes escolaritzats de 1r de Primària a 3r d’ESO en el curs 2019-2020
 • Programa: Es realitzarien activitats variades, adequades a la normativa vigent, activitats esportives sense contacte físic, jocs, tallers i activitats d’aigua entre d’altres.
 • Espais: Instal·lacions esportives municipals, IES Bellulla i escola Jacint Verdaguer (pendents de confirmació)
 • Preu: 145 € participant, 135 € segon germà, 125 € tercer germà.

 

 

Darrera actualització: 14.05.2020 | 12:18