S’obre un procés participatiu per escollir els candidats de Canovelles al premi TalentJoveVO

Dijous, 2 de febrer de 2023 a les 14:30

Si coneixeu alguna persona menor de 25 anys que destaqui en qualsevol tipus de sector o activitat, proposeu-la! Només cal que ompliu el formulari web indicant el nom de la persona i el motiu pel qual creieu que podria ser candidat/a al premi TalentJoveVO.

En cas que disposeu d’alguna manera de contactar amb el candidat/a (ja sigui telèfon, correu o perfil a xarxes socials) o del seu currículum, també ho podeu afegir. Teniu temps fins al 28 de febrer!

Com funciona el Premi TalentJoveVO?

El premi, impulsat pel Consell Comarcal, vol posar en valor els/les joves vallesans/es menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut.

Ja s'han aprovat les bases i la convocatòria de la IV edició corresponent a l’any 2022. L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments, que poden proposar un màxim de 2 candidats/es del seu municipi.

A Canovelles, tothom que ho desitgi pot proposar candidats/es a través del formulari web i fins al 28 de febrer. Un cop rebudes les propostes, un jurat format per dos tècnics/ques municipals i dos regidors/es del consistori seleccionaran els candidats/es de Canovelles que s’enviaran al Consell Comarcal.

Darrera actualització: 02.02.2023 | 15:28