S’instal·la una cortina separadora al pavelló de Ca la Tona

Divendres, 20 de gener de 2023 a les 14:00

La cortina nova, que està motoritzada i és elevable, permet separar l’espai de joc facilitant que s’hi puguin desenvolupar diverses activitats simultàniament.

La cortina divisòria que fins ara hi havia al pavelló de Ca la Tona es trobava en mal estat. És per això que, aquesta setmana, s’ha instal·lat una nova cortina a l’equipament esportiu. El nou element divisori es troba penjat a uns 8 metres d’alçada i situat a la meitat de la pista de joc, de tal manera que permet separar la pista en dues parts iguals, garantint així que equips diferents puguin realitzar entrenaments de manera simultània.

La cortina, de 21 metres de longitud, està feta amb lona ignífuga i compte amb un mecanisme motoritzat que permet que el personal de l’equipament pugui elevar-la d’una manera fàcil i ràpida en cas que sigui necessari disposar de l’espai sense divisions.

El subministrament i la instal·lació d’aquesta, amb un cost de poc més de 13.000 euros, ha estat realitzat per l’empresa Tallers Palutordera SA. L’actuació que va començar dilluns 16 de gener s’ha allargat gairebé una setmana.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:09