Si ets titular d’una placa de gual, aquesta informació t’interessa!

Dijous, 26 de gener de 2023 a les 16:00

L’Ajuntament de Canovelles impulsa la substitució de totes les plaques de gual del municipi per unes de noves. És obligatori que tots els titulars realitzin aquest canvi, que és totalment gratuït, i que pretén actualitzar tant la placa física com el número de llicència.

El lliurament de la nova placa es farà a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) els dimarts i dijous de 9.30 a 13.00 hores i de 14.00 a 15.30 hores. En el mateix moment, també es farà el canvi de número de llicència i s'actualitzarà en el padró de guals.

L’objectiu d’aquesta actuació és renovar el conjunt de plaques del municipi, ja que algunes d’elles es troben malmeses pel pas del temps, i aprofitar l’avinentesa per actualitzar-les amb la nova imatge corporativa de l’Ajuntament. En el mateix moment del canvi, també s’actualitzarà el padró de gual per tal de fer una gestió més acurada de les llicències vigents a Canovelles.

Com fer el canvi?

Per fer el canvi, la persona titular ha de demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, trucant al telèfon 93 846 45 55 o en línia a través d’aquest enllaç (indicat el tipus de tràmit “Plaques de gual”).

El dia de la cita, el titular haurà de personar-se a l'OAC amb la carta que haurà rebut al seu domicili i el seu DNI, fent entrega de la placa del gual que ara té per poder recollir la nova de manera totalment gratuïta.

Si el titular no pot venir, pot autoritzar per escrit a una altra persona que haurà de presentar l'autorització original, fotocòpia del DNI del titular i el DNI propi per fer el tràmit.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 13:08