Si encara no has decidit a quin centre educatiu preinscriure el teu fill o filla, aquesta informació t’interessa

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 13:30

La situació d’estat d’alarma ha provocat la cancel·lació de les Jornades de portes obertes als centres educatius i també de la Festa de l’Escola Pública, espais que habitualment permeten donar a conèixer els projectes educatius i acostar la realitat dels centres a la ciutadania. Per tal de mitigar la manca d’aquests espais compartim el vídeo que s’havia preparat per ser projectat durant la festa de l’escola pública així com el llibret on s’inclou informació bàsica sobre els diferents centres educatius.

Recordem que el període de preinscripcions és del 13 al 22 de maig i que, enguany, es prioritzarà la preinscripció telemàtica a través del portal preinscripció.gencat.cat, tot i que  del 19 al 21 de maig s’atendrà presencialment, i mitjançant cita prèvia, a aquelles famílies que no disposin de mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. En el cas de l’escola bressol Marta Mata, el període d’atenció presencial per a qui no disposi de mitjans telemàtics serà del 13 al 21 de maig i també caldrà demanar cita prèvia al telèfon 93 744 58 75.

A continuació teniu el contacte dels centres educatius del municipi:

Suport en el procés de preinscripció

L’Ajuntament de Canovelles pretén facilitar la preinscripció a totes aquelles famílies que ho necessitin. Així, i per tal de resoldre’ls qualsevol dubte o qüestió relativa al procediment i/o la documentació necessària a adjuntar, des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) s’atendrà a les famílies que ho desitgin telemàticament, telefònicament, o presencialment (sempre mitjançant cita prèvia i respectant les mesures de seguretat establertes). Qui ho necessiti pot contactar:

Darrera actualització: 14.05.2020 | 12:15