Sant Jordi 2019. Roses i llibres a Canovelles.

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 11:00

L’amor i la cultura es deixen veure per tot el municipi.

Un any més, com marca la tradició, els enamorats i enamorades es van regalar roses i llibres. També va ser un dia fantàstic per reivindicar la cultura i les lletres. És per això que l’Ajuntament de Canovelles ha tornat a organitzar una dia ple d’activitats al voltant de la cultura i la participació ciutadana. Els alumnes de les escoles de Canovelles van poder gaudir de 3 espectacles, segons les edats, que es van dur a terme als teatres de Canovelles. Tanmateix a la biblioteca Federica Montseny es van fer les trobades amb la gent gran i els contes de Sant Jordi. També vam poder gaudir de la presentació del llibre sobre els 20 anys del club d’atletisme de Canovelles, a càrrec de l’Alfonso.

A la plaça de la Joventut es van lliurar els premis de la 5ª edició de l”Endevina-la”, dedicada a Joan Brossa, en commemoració del centenari del seu naixement, i organitzada per l’oficina de Català.

I com no podia ser d’un altre manera, vam poder comprar i passejar per les paradetes de les entitats del municipi i de les llibreries Ikastola i paperidea i de les floristeries Sáez, Many i Montse.

No hem d’oblidar que aquest dissabte 27 d’abril tindrà lloc el XXVIé llibre gegant al parc de la Pau.

Ens llegim durant tot l’any!!!!

Darrera actualització: 26.04.2019 | 11:06