S’amplia l’horari del mercat de Canovelles i es preveuen dos punts d’accés a la zona de parades

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 12:30

El proper diumenge 24 de maig Canovelles tornarà a celebrar el mercat dels diumenges, només amb parades d’alimentació i amb algunes novetats respecte a l’edició anterior: el mercat obrirà una hora abans, es podrà anar a comprar de 8 a 14 hores, i es posarà un segon punt d’accés a la part nord, així es podrà entrar i sortir pels dos extrems.

L’horari de venda del mercat del proper diumenge 24 de maig serà de 8 a 14 hores, tot i que l’horari d’accés al recinte acabarà mitja hora abans que tanquin les parades i serà de 8 a 13.30 hores. També es modifica l’horari preferent per als majors de 65 anys, que serà de 8 a 11 hores.

L’altra novetat és que hi haurà dos punts d’accés al recinte. En aquesta edició es podrà accedir des de la banda a tocar de la caserna de la Guàrdia Civil, tal com ja es va fer el diumenge passat, i també des de la part nord del mercat, a tocar de la ronda. D’aquesta manera, es pretén alleugerir el temps de compra i agilitzar l’entrada i sortida al recinte. 

Per a aquesta edició, està prevista l’assistència d’un total de 47 parades. És per això que s’amplia el recinte del mercat, que tot i que s’ubicarà a la mateixa zona del passeig de la Ribera, ocuparà alguns metres més per donar cabuda als paradistes que s’incorporen a la venda. D’aquesta manera es pretenen evitar les aglomeracions i mantenir l’experiència de la passada edició.

Segueixen vigents les mesures de protecció per garantir la seguretat i minimitzar els riscos: l’espai estarà delimitat, els compradors trobaran tanques davant de totes les parades per tal de garantir les distàncies de seguretat, i seran els venedors els que serviran els productes. A més, hi haurà personal municipal per a controlar que es garanteixen les distàncies de seguretat i realitzar tasques informatives.

D’altra banda, cal destacar que, des d’aquest dijous, és obligatori l’ús de mascareta a la via pública sempre que no es puguin garantir els 2 metres de distància. En aquest sentit, com a mesura preventiva, l’obligació es farà extensiva per a poder accedir al mercat.

Així, la ciutadania haurà de seguir les següents indicacions:

  • Cal evitar el contacte i mantenir una distància de 2 metres amb el marxant.
  • Serà obligatori l’ús de mascareta.
  • Preferiblement cal fer el pagament amb targeta.
  • Cal evitar les cues, i en el cas de fer-ne, cal mantenir la distància de seguretat (2 m) entre els altres clients.
  • No es pot fer autoservei. Serà el venedor qui servirà els productes.

Cal realitzar una bona higiene de mans un cop finalitzada la compra.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 12:35