S’allarga el període de votacions presencials dels Pressupostos Participatius 2019

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 15:00

El període de votacions dels Pressupostos Participatius 2019 s’amplia fins al 23 de novembre. Així, totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Canovelles que vulguin votar ho podran fer fins el proper dissabte.

A causa d’un problema tècnic, no ha estat possible que les persones que volien votar presencialment ho fessin durant el període establert inicialment (del 4 al 17 de novembre). Per aquest motiu, i amb la voluntat d’oferir l’oportunitat de votar a tothom que ho desitgi, s’ha decidit allargar el període de votacions fins al proper divendres.

Cada persona pot votar un màxim de 3 propostes d’entre les 24 presentades per la ciutadania que han complert amb els criteris establerts i que han estat considerades vàlides.  Per fer-ho només omplir la butlleta que trobareu a l’Ajuntament, al Teatre-Auditori de Can Palots o a la Biblioteca Frederica Montseny.

Cal destacar que el 28 de novembre està prevista, a Can Palots,  una sessió en la què es donaran a conèixer les propostes guanyadores d’aquesta edició 2019.

Qui pot votar?

Tota la ciutadania de 16 o més anys empadronada al municipi.

Com es pot votar?

  • Presencialment, aportant la butlleta i el DNI, fins al 23 de novembre a l’Ajuntament, al Teatre Auditori Can Palots o a la Biblioteca Frederica Montseny.

 Podeu descarregar la butlleta de votació i el llistat de propostes validades i descartades als documents adjunts.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 15:50