Resum informatiu sobre les subvencions per a empreses de Comerç, Serveis, Artesania i Moda

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 18:30

L’Ajuntament de Canovelles juntament amb l’Associació Comerç Actiu Canovelles han elaborat un recull amb la informació més rellevant sobre les subvencions per a les entitats i empreses de Comerç, Serveis, Artesania i Moda, del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya.

 

Les subvencions contenen set programes diferents, dels quals s’han resumit aquells que més poden afectar al petit comerç de Canovelles:

  • Programa 3 - reactivació del COMERÇ (qualsevol actuació per reactivar el comerç).
  • Programa 4 - suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments (reforma establiments o obertura).

El resum elaborat inclou enllaços d’interès i informació sobre com tramitar la sol·licitud. D’altra banda, cal destacar que les sol·licituds es podran presentar a partir de les 00 hores d’aquest dijous 30 d’abril i fins a exhauriment del pressupost o com a màxim fins al 31 de desembre de 2020 (programa 3 i 4).

Trobareu el document elaborat pel servei municipal de Promoció Econòmica i l’Associació Comerç Actiu Canovelles als documents adjunts.

 

Darrera actualització: 29.04.2020 | 17:42