Recepció a la Campiona del Món de Muay Thai, la canovellina Dàmaris Lloret

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 16:00

El proper divendres 26 d'abril, a les 17 h, a la Sala de Plens de l'ajuntament de Canovelles, tindrà lloc la recepció de la campiona del món de Muay Thai, Dàmaris Lloret Carducci.

En un Campionat del Món disputat a Siam Park Pattaya (Tailàndia), del 8 al 17 de març passat, Dàmaris Lloret va aconseguir el títol de campiona del món derrotant en la final a la seva adversària tailandesa, en una competició on, a més, competia Rússia.

La selecció espanyola, formada per 14 integrants, entre els quals els canovellins Dàmaris Lloret i Pol Lloret, va brillar amb un total de 6 medalles d'or, una de plata i 4 bronzes en un mundial amb més de 400 participants. Dàmaris va assolir la victòria a la categoria Kids 10-11 anys, de -30kg al país on aquest esport és símbol nacional. 

El Muay Thai, conegut també com boxa tailandesa o l'art de les vuit extremitats, és un art marcial i esport de contacte que té com a base la boxa tailandesa. Se li considera l'esport de lluita més efectiu en lluita dempeus i esdevé una de les disciplines més utilitzades a les arts marcials mixtes o MMA.

Darrera actualització: 25.04.2019 | 10:40