Propostes i tallers per a dones durant la tardor!

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 13:20

El servei municipal d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Canovelles ha programat, per a aquesta tardor 2021, un seguit d’activitats dirigides a les dones amb l’objectiu d’oferir-los espais d’autoconeixement, reflexió i empoderament personal.

D’entre les propostes destaquen els "Tallers de llibertats i tabús", un espai de diàleg intergeneracional i intercultural sobre sexualitat. Es tracta de sessions participatives en què les dones podran reflexionar i explicar les seves vivències, a banda de poder participar en projectes artístics relacionats amb la imatge. La proposta s’ha estructurat en dos grups diferenciats: un de dirigit a dones adultes, i un altre adreçat a joves i adolescents.

El “Taller de llibertats i tabús” per a dones adultes es realitzarà del 19 d’octubre al 30 de novembre, cada dimarts de 10 a 12 hores, a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny. Pel que fa al “Taller de llibertats i tabús” per a joves i adolescents, tindrà lloc a El Local cada dilluns a partir del 8 de novembre.

Teatre, cafè i ganxet!

Ja està en marxa “Teatre de dones”, un taller que es duu a terme els dimecres i els dijous de 9.30 a 11.30 a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny, i en què es treballa l’expressió corporal, l’escolta i el joc a través del teatre.

També han començat les sessions del “Punt de trobada de ganxet”, els dimecres de 16.30 a 19 hores a Can Palots. Les persones interessades a sumar-s’hi poden demanar informació trucant al centre.

D’altra banda, a partir del 29 d’octubre, l’últim divendres de cada mes tindrà lloc el “Cafè tertúlia”, una activitat organitzada per l’associació Consciencia’t que vol oferir un espai de trobada i diàleg per a dones. Les trobades es faran de 17 a 19 hores a la segona planta de Biblioteca Frederica Montseny. Les persones interessades a participar-hi cal que es posin en contacte amb l’entitat a través del correu concienciatcanovelles@gmail.com.

Per participar als “Tallers de llibertats i tabús” o a “Teatre de dones” podeu posar-vos en contacte amb el servei d’Igualtat i Ciutadania al número de telèfon 686 428 071.

 

Darrera actualització: 14.10.2021 | 13:22