Premis de la 6ª edició de la Ruta de Tapes de Canovelles

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 13:30

El Bocactoria guanya el primer premi de la 6a edició de la Ruta de Tapes i el bar Molina s'emporta el premi popular Contxita Bertran.

El passat dijous 8 de novembre va tenir lloc, al Teatre Auditori de Can Palots, l'acte d'entrega dels premis de la VI Ruta de Tapes amb la presència d'Emilio Cordero, l'Alcalde de Canovelles, Noèlia Lavado, regidora de Promoció Econòmica, la Junta de Comerç Actiu Canovelles, el jurat professional de la ruta i els bars i restaurants participants.

L'edició número sis de la Ruta de Tapes, organitzada per Comerç Actiu de Canovelles amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha comptat enguany amb la participació de 10 establiments de restauració que han ofert les seves creacions de cuina de miniatura amb ingredients de qualitat, frescos i ben tractats, a un preu de 3€, que incloïa la tapa, el quinto de cervesa, aigua o copa de vi. L'esdeveniment, ja consolidat a Canovelles, s'ha convertit en una iniciativa d'èxit que ha donat a conéixer molts bars i restaurants del poble i ha generat un ambient familiar durant els dies de concurs.

Els parlaments van anar a càrrec d'Amparo Medina, de Comerç Actiu Canovelles, el sr. Emilio Cordero, Alcalde de Canovelles i David Vázquez, President del Gremi d'Hosteleria i Xef del Restaurant D:O. i membre del jurat professional.

Amparo Medina va destacar la importància que té la Ruta pel conjunt de bars i restaurants de Canovelles i pel comerç de proximitat en general, remarcant que un dels objectius d'aquest esdeveniment és presentar a Canovelles com una opció de lleure per anar de tapes durant tot l'any.

En el seu parlament, el sr. Emilio Cordero, Alcalde de Canovelles, va agrair a Comerç Actiu Canovelles l'organització de la Ruta de Tapes i, també, als establiments participants que, durant onze dies, han de modificar les seves rutines per servir les tapes. A més, va destacar la importància d'aquest esdeveniment per ser una de les activitats que fan poble i, al mateix temps, atreuen a gent d'altres pobles del voltant per venir a tastar les tapes i conéixer el nostre municipi.

Per la seva part, David Vázquez, va esmentar la rellevància que tenen esdeveniments com aquest per promocionar la restauració en el nostre territori i fomentar la relació entre els mateixos professionals, i va fer una crida perquè més bars i restaurants s'hi afegeixin en pròximes edicions.

Els premis atorgats pel jurat professional van ser per:

Primer premi: Bocactoria amb la tapa "Bombó de morcilla".

Segon premi: Bar Ibèric amb la tapa "Dau de bacallà".

Tercer premi: Bar El Templo amb la tapa "Favetes amb calamarsons".

El premi del jurat popular, Premi Cotxita Bertran, obtingut pel recompte dels vots emesos pels visitants de la ruta, va proclamar guanyador al Bar Molina amb la tapa "Soloquillo a l'estil Molina".

Darrera actualització: 13.11.2018 | 18:34