Obertes les inscripcions per als tallers de Gent Gran Activa

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 16:00

Ja es poden realitzar, a Can Palots, les inscripcions per als tallers del Programa Gent Gran Activa pel curs 2019-2020, unes activitats que estan destinades als majors de 65 anys i que pretenen donar resposta a les necessitats i inquietuds de la gent gran de Canovelles. 

Enguany s’ofereixen un total de set tallers diferents: de tècniques de relaxació, de memòria, d’introducció a la informàtica, d’smartphones, de llengua, de matemàtiques o l’anomenat Matins de la Gent Gran. 

Tallers pel curs 2019-2020

  • Taller de tècniques de relaxació

El dia a dia ens crea tensió, estrès, esgotament... i quasi no tenim temps per relaxar-nos. La relaxació és un art, és una pràctica que ens pot omplir de salut i energia per afrontar la quotidianitat i per eliminar tensions. El que s’aconsegueix amb aquesta pràctica val la pena.

  • Taller de memòria

Els tallers de memòria estan orientats a l’estimulació cognitiva del nostre cervell. Mitjançant una sèrie d’activitats i exercicis pràctics, exercitem la memòria i activem funcions cerebrals destinades a la conservació i a la millora de la salut en general.

  •  Perd la por a la informàtica. Tallers d’introducció a la informàtica.

La informàtica i les noves tecnologies formen part de la societat en què ens trobem. Amb aquest taller perdrem la por a acostar-nos a aquestes màquines i en coneixerem el funcionament. Hi ha diferents grups segons el nivell de pràctica.

  • Taller “Com funciona el meu smartphone?”

Com puc enviar un missatge de whatsapp? Com puc descarregar aplicacions? Com utilitzar la geolocalització? Com relacionar-me amb l’administració a través del meu mòbil? Tota una sèrie de situacions que resoldrem amb aquest taller, ja que tindrem l’oportunitat d’aprendre com funciona el nostre mòbil i sobretot posar-nos al dia. 

  • Tallers de llengua

Oferim les primeres nocions didàctiques prèvies a la formació reglada, així pots perdre la por a anar a classe. S’ofereixen sessions tant de castellà com de català.

  • Taller de matemàtiques

L’economia domèstica et genera inquietuds, tens l’oportunitat de repassar conceptes matemàtics bàsics útils per a la vida diària.

  • Matins de la gent gran

Els matins de la gent gran està orientat a millorar la nostra vida i la dels que ens envolten mitjançant activitats d’estimulació cognitiva i moltes altres activitats. Així doncs, si voleu passar una estona entretinguda i amb companyia, reserveu-vos els dimarts i dijous per a la tertúlia: parlarem i també farem altres activitats, com activitats per a millorar la memòria.

 

 

Darrera actualització: 12.06.2019 | 09:09