Oberta la convocatòria per accedir al programa d'arranjament d’habitatges per a gent gran o persones dependents

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 14:00

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l'obtenció de la condició de beneficiari del Programa d’arranjament d’habitatges per a gent gran o persones dependents de Canovelles per a l’any 2021. El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 13 d’agost.

Podran optar al programa d’arranjament les persones de 65 anys o més i les menors de 65 anys amb necessitats especials en relació a la capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar,  que tinguin la condició de veïns de Canovelles. Consulteu les bases per a conèixer la resta de requisits per acollir-se a la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies a comptar des de la data de publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

La  tramitació de la sol·licitud es realitzarà per via telemàtica a través de la seu electrònica de  l’Ajuntament de Canovelles (a Catàleg de tràmits > Subvencions > Sol·licitud per a Arranjament d'habitatge per a persones grans i/o amb discapacitat. Convocatòria 2021).

Per a la realització de tràmits electrònics serà necessari disposar d’un certificat digital admès a la seu electrònica (DNIe, idCat Mòbil, Cl@ve...).

Per més informació podeu consultar aquí.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 11:27