Obert el període per sol·licitar les subvencions per pagar el lloguer

Dimarts, 11 d'abril de 2023 a les 15:55

Des d’aquest dimarts 11 d’abril i fins al 12 de maig les persones de més de 36 anys  que  siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús, i que compleixin amb els requisits establerts a les bases, poden sol·licitar l’ajut al pagament del lloguer 2023 que ofereix la Generalitat de Catalunya.

L’ajut té la finalitat de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús als sectors de població en risc d’exclusió residencial, a les persones que tinguin de 36 a 64 anys, o més de 65 anys a data de publicació de la convocatòria (22/03/2023).

És important saber que:

  • El procediment de concessió d’aquestes subvencions és el de concurrència competitiva fins a l’esgotament del finançament disponible, és a dir no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds, es valoraran i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.
  • El termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’11 d’abril i finalitza el 12 de maig de 2023.

Podeu consultar tota la informació, incloses les bases i l’import màxim de l’ajut, a l’espai web del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Com fer la sol·licitud de l'ajut al lloguer 2023?

Les sol·licituds es poden presentar preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal.

De manera presencial, es poden presentar a a l’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallès Oriental, que atendrà sempre amb cita prèvia. A més s’han habiltat dues línies telefòniques per atendre qüestions als respecte (93 860 07 08 i 667 99 21 35).

Darrera actualització: 11.04.2023 | 15:59