Obert el període per sol·licitar les subvencions al lloguer jove 2023

Dijous, 23 de març de 2023 a les 15:30

Des d’aquest dijous 23 de març i fins al 5 d’abril les persones menors de 35, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús, i que compleixin amb els requisits establerts a les bases, poden sol·licitar l'ajut per al lloguer jove 2023.

L’ajut té la finalitat de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús als sectors de població en risc d’exclusió residencial, a les persones que a data de publicació de la convocatòria tinguin fins a 35 anys o menys.

És important saber que:

  • El procediment de concessió d’aquestes subvencions és el de concurrència competitiva fins a l’esgotament del finançament disponible, és a dir no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds, es valoraran i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.
  • El termini de presentació de sol·licituds s’inicia a l’endemà de la publicació de la convocatòria, el 23 de març de 2023 i finalitza el 5 d’abril de 2023.

Podeu consultar tota la informació, incloses les bases i l’import màxim de l’ajut, a l’espai web del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Com fer la sol·licitud per a l'ajut al lloguer?

Les sol·licituds es poden presentar preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal.

De manera presencial, es poden presentar a a l’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallès Oriental, que atendrà sempre amb cita prèvia. A més s’han habiltat dues línies telefòniques per atendre qüestions als respecte (93 860 07 08 i 667 99 21 35).

 

Font: Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 23.03.2023 | 15:54