Noves contractacions a través dels programes “Treball als barris” i “Treball i formació”

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 09:30

Un total de vuit persones s’incorporen a treballar a l’Ajuntament de Canovelles per executar diferents tasques de suport a l’àrea de Serveis Socials, Urbanisme i Esport. Les incorporacions, que han començat aquest mes de desembre, s’allargaran fins al febrer i permetran al consistori incrementar el nombre d’agents cívics, personal de brigada o auxiliars de la llar, entre d’altres.

Un any més, l’Ajuntament de Canovelles s’ha acollit als ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per oferir la possibilitat a persones en atur de reincorporar-se al món laboral a través dels programes “Treball als barris” i “Treball i formació”. Ambdós programes comparteixen l’objectiu de la inserció laboral de col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral, i  per aquest motiu s’organitza també una formació que millora les seves competències professionals.

Així, aquest mes de desembre s’ha contractat a una tècnica de serveis socials, una auxiliar de la llar, un conserge, una auxiliar d’administrativa i dos agents cívics. A més, està previst que el mes de febrer s’incorporin dues persones més a la brigada d’obres i serveis.

La durada dels contractes oscil·la entre els 9 i els 12 mesos i estan subvencionats pel SOC.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 09:29