Nou punt de càrrega de vehicles elèctrics al pavelló Tagamanent

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 10:15

Des d’aquesta setmana que ja es pot fer ús de la nova estació de recàrrega semi-ràpida (EdRSR) per a vehicles elèctrics situada a l’aparcament del pavelló Tagamanent.

L’estació instal·lada, de recàrrega semi-rapida, té una potència de 22 kW que permet carregar un vehicle a la màxima potencia o connectar dos vehicles elèctrics simultàniament a 11kW cadascun. Aquest punt de càrrega se suma a la estació instal·lada des de ja fa alguns anys a l’Ajuntament de Canovelles. D’aquesta manera, el municipi ja compta amb dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics.

Amb la instal·lació d’aquesta estació el consistori dona un pas més en el camí cap a la sostenibilitat i l’aposta per les energies renovables. A més, es preveu anar augmentant de manera gradual el nombre de punts de càrrega de vehicles elèctrics.

Com fer ús de la nova estació?

Per fer ús d’aquesta estació només cal tenir una targeta emesa per qualsevol dels ajuntaments que formen part de l’Aliança de municipis per la interoperabilitat en estacions de recàrrega de vehicles elèctrics a Catalunya, una aliança promoguda per l’ICAEN, l’Institut Català d’Energia.

A Canovelles, les persones titulars d’un vehicle elèctric poden sol·licitar la targeta de recàrrega de manera gratuïta a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). A més, cal destacar que actualment servei de recàrrega no té cap cost associat per a l'usuari.

Properament, i amb l’objectiu que el punt sigui fàcilment localitzable pels usuaris, l’estació de recàrrega serà visible als cercadors interactius de punts de càrrega per a vehicles elèctrics, com el d'Electromaps o el de l’Institut Català d’Energia.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 10:17