Nou projecte col·lectiu a RECICLOS en benefici de Betesda

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 14:00

Després d’assolir el nombre necessari de punt per instal·lar aparcaments de bicicletes als centres educatius de Canovelles, arriba un projecte solidari en favor del banc d’aliments de Betesda. Els ciutadans poden aportar RECICLOS a aquesta iniciativa fins al 31 de juliol.

Aquest mes s’ha posat en marxa un nou projecte col·laboratiu mitjançant el qual s’ajudarà a l’Associació d’Ajuda Cívica Betesda a seguir desenvolupant la seva tasca com a banc d’aliments. L’entitat solidària abasteix d’aliments a un total de 80 famílies del municipi, majoritàriament derivades des dels Serveis Socials de Canovelles. És una de les entitats receptores del Banc d’Aliments i compta amb una base estable de més de 30 voluntaris.

Per assolir aquest repte és necessària l’aportació de punts RECICLOS per part de la ciutadania. Així, els ciutadans de Canovelles registrats al programa RECICLOS, el sistema que recompensa a aquelles persones que dipositen les llaunes i ampolles de plàstic de begudes al contenidor groc, poden donar els punts aconseguits al projecte col·laboratiu vigent fins al 31 de juliol.

D’altra banda, cal destacar que el primer projecte col·laboratiu, el precedent a l’actual, s’ha assolit amb èxit i, per tant, s’està treballant per poder instal·lar aparcaments de bicicletes a l’entrada dels centres educatius del municipi.

Com participar i com registrar-se a RECICLOS?

Els més de 16.800 veïns i veïnes de Canovelles poden reciclar les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes, i obtenir recompenses al fer-ho, en un dels 80 contenidors grocs dels carrers del municipi als quals se'ls ha incorporat un codi QR.

Per fer ús de RECICLOS, els ciutadans de Canovelles només han de registrar-se a la webapp app.reciclos.com, escanejar el codi de barres de l'envàs que volen reciclar, dipositar-lo a un dels contenidors grocs i escanejar el codi QR del contenidor. Al fer-ho obtenen punts denominats RECICLOS, que poden canviar per les diferents recompenses que tinguin disponibles.

Així, poden col·laborar donant punts al projecte col·lectiu i participar en el sorteig de premis sostenibles setmanals i mensuals.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 14:17