Millores de l’asfaltat a l’entorn dels carrers del Migdia, de Bellmunt i del Roser

Dilluns, 28 de març de 2022 a les 12:15

Aquesta setmana es realitzaran els treballs per asfaltar i millorar l’accessibilitat d’un tram del carrer de Bellmunt, del carrer del Roser i de la zona del carrer del Migdia i el seu entorn. Aprofitant l’actuació, també es realitzaran canvis en el sentit de circulació d’alguns carrers.

A partir d’aquest dimarts dia 29, i fins al divendres 1 de març, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, es realitzaran les tasques per asfaltar el tram del carrer de Bellmunt a tocar del carrer d’Enric Gurgui, el tram del carrer del Roser que va del carrer de Bellmunt a l’avinguda Canovelles i els carrers del Migdia, de Carrencà  i de la Travessera.

Els treballs, que formen part del pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat, també contemplen la creació de dues cruïlles elevades: la del carrer del Migdia amb el carrer de Carrencà i la del carrer del Roser amb el camí de la Font.

D’altra banda, l’actuació s’aprofitarà per millorar la circulació de vehicles i la seguretat a la zona. Així s’estableixen noves direccions:

  • Els carrers de la Verge de Bellulla i de Santa Cristina seran de sentit únic cap a la carretera de Caldes.
  • El tram del carrer Bellmunt que va del carrer d’Enric Granados al del Roser també serà de sentit únic en aquesta direcció (es manté la doble direcció del carrer d’Enric Granados al d’Enric Gurgui).
  • Els carrers del Figaró i de Tagamanent seran de sentit únic en direcció al carrer d’Enric Gurgui.
  • El carrer dels Cingles de Bertí serà de sentit únic en direcció al carrer del Figaró.

El Pla de millores d’asfaltat voreres i accessibilitat

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat que pretén donar solució a les problemàtiques actualment existents a diversos carrers del centre urbà del municipi, del barri de Can Duran i del polígon industrial de Can Castells. El pla de millora compta amb un pressupost de més de 850.000 euros i l’executa l’empresa Firtec SA.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 12:16