Mesures per a la contenció de la covid-19 a partir del 14 de juny

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 09:00

Aquest dilluns, 14 de juny, entra en vigor una nova flexibilització de les mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. S’apliquen canvis pel que fa als equipaments i instal·lacions esportives i es permeten les festes de final de curs i les graduacions d’alumnes no universitaris.

Els canvis més rellevants són els següents:

  • Equipaments i instal·lacions esportives: se suprimeix l’obligació de cita prèvia en equipaments interiors. Cal que hi hagi control d'accés i registre.
  • Es permet públic en les competicions de la Lliga de Futbol Professional i de bàsquet de l’ACB, d’acord amb el que estableixi el Consell Superior d’Esports del Ministeri de Cultura i Esport.
  • Es permeten les festes de final de curs i les graduacions d’alumnes no universitaris:
    • a l’exterior: màxim 500 persones, 2,5 m2 per persona, sense necessitat d’estar asseguts, i s’hi permet el consum de begudes i aliments si són racions individuals no compartides;
    • a l’interior: màxim 250 persones, assegudes (excepte per recollir el premi, diploma o similar), sense superar el 50% de l’aforament màxim de l’espai si hi participen les famílies dels alumnes, amb seient lliure entre membres de diferents bombolles de convivència i sense que s’hi permeti el consum d’aliments i begudes.

Les mesures vigents des d’aquest dilluns 14 de juny tenen una durada de 7 dies, fins a les 00 hores del dilluns 21 de juny.

Podeu consultar la resta de mesures als documents adjunts i enllaços d’aquesta notícia. 

Darrera actualització: 14.06.2021 | 08:57