Més d’una quinzena d’arranjaments a habitatges de Canovelles

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 14:20

L’Ajuntament de Canovelles ja ha realitzat l’arranjament dels 17 habitatges de persones grans o dependents beneficiàries de l‘última convocatòria del Programa d’Arranjament d’Habitatges finançat per la Diputació de Barcelona.

La supressió de banyeres i el seu canvi per plats de dutxa accessibles, la instal·lació d’agafadors o seients, o el canvi de la situació d’alguns elements com el vàter o el bidet són només alguns exemples de les diferents actuacions que s’han dut a terme a un total de 17 habitatges de Canovelles en el marc del Programa d’Arranjament d’Habitatges per a persones grans o dependents.  

L’objectiu del programa és garantir les condicions de seguretat i habitabilitat mínimes, així com afavorir l’accessibilitat, l’autonomia personal i la qualitat de vida al domicili, tant de lloguer com de propietat.

El programa permet facilitar reformes bàsiques consistents en reparacions, petites obres no estructurals i instal·lacions d’ajuts tècnics entre les quals s’inclouen arranjaments a banys o cuines per millorar l’accessibilitat o seguretat d’ús, arranjaments en espais generals per facilitar la mobilitat, o actuacions per millorar l’eficiència energètica.

L’última convocatòria, que es va resoldre al mes d’octubre de l’any passat, ha permès adequar un total de 17 habitatges. Els arranjaments, que poden ser d’un màxim de 2.100 euros per intervenció, són finançats al 100% per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa d’Arranjaments 2020.

Darrera actualització: 13.04.2021 | 14:28