L'espectacle familiar "La motxilla de l'Ada" a Can Palots

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 10:00

El Teatre al Detall ha obtingut el Premi de la Crítica 2021 amb aquest espectacle, que es podrà veure el dissabte 22 d'abril a les 6 de la tarda.

Una proposta poètica i sincera que ens parla sobre la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." ha de canviar definitivament. L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Lliure d'etiquetes, sense preocupar-se d'aquests calaixos en els quals la societat la força a entrar, l’Ada s'allibera d'aquesta pesada motxilla que la vol atrapada en el que se suposa que ha de ser un nen o una nena i, per fi, troba el seu lloc.

És un espectacle transformador que reflexiona sobre les etiquetes que maneja la societat. Sempre costa ser acceptat quan formes part d’una minoria. La mateixa societat fa difícil la seva visualització, tot i que formin part d’ella. L’Ada, com totes les persones d’aquest món, es mereix ser escoltada i respectada sent com és, perquè forma part d’un món ple de diversitat.

Una història TRANSformadora sobre la identitat de gènere

TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

Darrera actualització: 14.04.2023 | 09:57