L’escola Joan Miró és ambaixadora STEAM Europea

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 13:20

El centre educatiu ha estat convidat a Brussel·les pels seus programes i activitats en què apliquen la ciència i la tecnologia al món de l’educació.  Allà s’han sumat a la iniciativa anomenada STEM School Label Ambassador School i han aconseguit la categoria de STEM School Label Competent.

L’escola pública Joan Miró ha estat una de les 20 escoles convidades a assistir a la 33a edició del Science Project Workshop in the Future Classroom Lab, una trobada que organitza l’EUN (European Schoolnet)  i que s’ha realitzat a Brusel·les a mitjans de setembre. 

Durant la trobada, el centre educatiu de Canovelles, l’única escola de primària de tot l’estat que hi ha participat, s’ha sumat a la iniciativa STEM School Label Ambassador School  i ha esdevingut ‘Escola Ambaixadora STEM’.  Ha aconseguit  l’etiqueta de STEM School Label Competent, el que significa que a partir d’ara compartiran les seves activitats i projectes perquè aquests esdevinguin recursos educatius útils per a qualsevol altra escola europea.

L’EUN és una xarxa que depèn de 34 Ministeris d'Educació d’Europa  i treballa per a la recerca i la millora educativa. En aquest sentit, l’escola Joan Miró ja fa temps que desenvolupa activitats per promoure vocacions cientificotecnològiques i on, per exemple, es fa servir el mòbil com a eina d’aprenentatge o aplicacions web per aprendre matemàtiques o ciències.

Ara el centre educatiu busca col·laboracions amb empreses de la zona que vulguin aportar recursos per tal de seguir implementant aquests projectes on la ciència i la tecnologia entren a les aules per ser un dels eixos vehiculars de l’educació.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 13:19