L’escola bressol municipal Marta Mata reobrirà el 15 de juny

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 13:30

L’Ajuntament de Canovelles ha previst tornar a obrir l’escola bressol municipal Marta Mata a partir del 15 de juny. El centre obrirà de 9 a 13 hores i oferirà acollida matinal amb l’objectiu de donar servei a aquelles famílies que ho necessitin per tal de conciliar la vida familiar i laboral.

Després de consultar amb les famílies amb infants inscrits, Canovelles ha decidit reobrir l’escola bressol municipal Marta Mata a partir del 15 de juny en horari de 9 a 13 hores. No es durà a terme el servei de menjador ni l’horari de tarda però sí que s’oferirà un servei d’acollida de 8 a 9 hores per aquelles famílies que ho necessitin. També s’han previst dues primeres jornades d’adaptació per als infants.

Cal destacar que s’ha elaborat un pla de reobertura on s’especifiquen totes les mesures d’organització, prevenció i seguretat. En aquest sentit s’incrementarà la neteja i desinfecció i hi haurà dues educadores per cada cinc infants.

Actualment hi ha prop d’una vintena de famílies interessades a fer ús d’aquest servei que, per a aquest curs i tenint en compte l’actual situació, s’allargarà una setmana més, concretament fins al 31 de juliol.

Centres educatius oberts

D’altra banda, des d’aquest dilluns ja han obert les escoles de primària. En aquest sentit, els alumnes de 6è estan anant als centres educatius en grups reduïts per tal de rebre suport per a la finalització d’aquesta etapa escolar i poder tancar el curs i el seu pas per l’escola.

Els alumnes de 1r a 5è de primària passen pel centre educatiu amb l’objectiu de rebre un suport personalitzat si el tutor o tutora ho requereix i a criteri del centre educatiu. Mentre que els més petits, els alumnes de P3 a P5 d’infantil, poden anar al centre horari de 9 a 13 si els progenitors treballen. Cada centre educatiu ha gestionat aquesta reobertura tenint en compte la demanda a les seves escoles.

Per la seva part, els instituts també amb reobert les seves portes seguint el mateix criteri: atenent als alumnes de 4t d’ESO, que finalitzen l’etapa de l’educació obligatòria, mitjançant grups reduïts i oferint suport a la resta dels cursos a demanda dels alumnes i/o del centre.

Darrera actualització: 09.06.2020 | 15:50