L’escenari de la plaça de la Joventut es transforma i s’adequa a les necessitats actuals

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 13:00

Canovelles arranja l’estructura en forma d’escenari situada a la plaça de la Joventut amb l’objectiu de disposar d’un escenari segur i apte per a fer activitats orientades a qualsevol punt de la plaça. Així el canvi més destacat, serà la demolició de la paret de fons.

Aquesta setmana han començat les obres per arranjar l’escenari de la plaça de la Joventut, un espai creat amb la voluntat de ser punt de trobada d’entitats i veïns, i que tradicionalment ha aplegat diversos actes de cultura popular i tradicional. 

L’escenari actual va ser construït als anys 80, en el mateix moment en què es va urbanitzar la resta de l’espai que ocupa la plaça, i compta amb una paret d’obra vista al fons. Actualment presenta un estat deficient, amb algunes fissures i paviments desgastats, i la seva configuració ha quedat desfasada, ja que la paret no permet variar l’orientació de les activitats ni disposar d’un espai transparent.

És per això que durant els propers dies s’enderrocarà la paret del fons i part de la plataforma i dels paviments actuals. A continuació, es repararà la plataforma que fa d’escenari i es construiran grades i escales perimetrals. D’aquesta manera, la plaça de la Joventut comptarà amb un escenari polivalent, útil pels quatre laterals i que permetrà dur a terme activitats d’una manera segura i orientades als diferents punts de l’espai, depenent de les necessitats o la tipologia d’espectacles programats.

El cost d’aquesta actuació, que dur a terme l’empresa Excavacions i Obres Públiques Requena SA, ascendeix a poc més de 33.000 euros i tindrà una durada màxima de 6 setmanes, per tal que l’espai estigui disponible per a la Festa Major de Canovelles.

Darrera actualització: 10.06.2021 | 15:29