Les obres d’asfaltat al carrer de Sant Jordi continuaran dilluns 25 de novembre

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 16:10

A causa de la pluja d’aquest divendres 22 de novembre, els treballs d’asfaltat i accessibilitat al carrer de Sant Jordi s’allargaran previsiblement fins dilluns dia 25 de novembre, tot depenent de les condicions climatològiques.  És per això que la prohibició d’estacionament de vehicles, restriccions al trànsit i modificacions a la línia de bus L3 també s’allargaran fins a la finalització de l’obra.

Les obres consisteixen en asfaltar el carrer de Sant Jordi, entre els carrers de la Unió i de la Indústria, i elevar tres cruïlles, les que travessen amb el carrer de la Unió, amb el carrer de la Riera, i amb el carrer Diagonal. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants, i reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen.

Afectacions mentre es desenvolupin les actuacions

Les actuacions al carrer de Sant Jordi comportaran la prohibició d’aparcament fins a la finalització de les obres. De la mateixa manera, la circulació de vehicles també es veurà restringida. Mentre es desenvolupin les obres s’anirà tallant, de manera successiva, la circulació als carrers laterals com els carrers de la Verge de Fàtima, del Pi, Diagonal o de la Riera. A més, de les 8.00 hores a les 19.00 hores no es podran fer servir els guals privats. No obstant això, durant la nit els carrers restaran oberts al trànsit.

Pel que fa al transport públic, es veurà afectada la línia 3 de bus. Concretament, es modificarà lleugerament el recorregut i s’anul·larà la parada de la plaça Europa. Les persones que habitualment fan ús d’aquesta parada, podran pujar o baixar a la del carrer de la Indústria, situada davant del CAP de Canovelles. A més, els horaris de la línia es podran veure afectats i podrien patir retards al llarg de la setmana.

 

Darrera actualització: 22.11.2019 | 16:07