Les mascaretes infantils es repartiran dilluns, dimecres i dijous vinent al Centre Cultural

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 18:35

Els dies 27, 29 i 30 d’abril, de 16 a 18 hores al Centre Cultural, es repartiran les mascaretes infantils elaborades pel grup de cosidores voluntàries. Les mascaretes són totalment gratuïtes i per tal de recollir-les només podrà venir un adult de la família. És imprescindible que es compleixin les mesures de seguretat i d’higiene ja conegudes, entre les què s’inclouen evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre persones. En aquest sentit, les cosidores voluntàries recorden que hi ha mascaretes per tots els infants i fan una crida per tal que la població no es concentri al Centre Cultural el primer dia de repartiment.

Les cosidores voluntàries estan confeccionant més de 3.000 mascaretes infantils, una xifra similar al nombre de nens i nenes que hi ha a Canovelles. Així, asseguren que hi haurà mascaretes per a tots els infants del municipi. S’estan cosint mascaretes de dues mides diferents per tal que es puguin adaptar a les diferents edats que, a partir d’aquest diumenge podran sortir al carrer. En aquesta ocasió, a més, han buscat teles ben divertides!

Per recollir les mascaretes, cal que es preservin les mesures de prevenció i que es mantingui la distància de seguretat entre persones. Es lliurarà una mascareta de tela per infant i cal que la vingui a recollir un adult que convisqui amb l’infant.

Cal destacar que les mascaretes són totalment gratuïtes. Les bústies que torbareu als comerços locals, i a través de les quals es poden realitzar aportacions per tal d’adquirir material, neixen després que persones del municipi que han rebut mascaretes mostressin la seva voluntat de fer donatius a la causa. En tot cas, són aportacions voluntàries i les mascaretes no tindran cap cost.

 

Darrera actualització: 24.04.2020 | 18:37