L’associació Comerç Actiu Canovelles posa en marxa la campanya “Activa el comerç a Canovelles”

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 11:30

La campanya que s’enmarca dintre les activitats que promou l’associació per reactivar l’economia local, consisteix en un sorteig multitudinari de més de 1.500 euros en vals descompte. La campanya estarà en marxa fins finals d’octubre.

En un moment de dificultats per el comerç de proximitat amb una important caiguda de les vendes, l’associació Comerç Actiu Canovelles posa en marxa la campanya “Activa el comerç a Canovelles” per tal de reactivar el comerç al municipi. La iniciativa preten fer més atractiva la compra mitjançant la participació en un sorteig de vals descompte i que els clients optin majoritariamnet per comprar a les botigues de barri. Al mateix temps es pretén fidelitzar i crear el sentiment de comprar a una mateixa comunitat i de ajudar al barri.

La particularitat d’aquest sorteix multitudinari, en el que hi participen més de 55 botigues de Canovelles, consisteix en la realització de sortejos particulars a cada comerç de manera que cada botiga podrà premiar als seus propis clients perque utilitzin els vals a la mateixa botiga i al final es recollirant totes les butlletes per fer un altre sorteig en el que els premiats podran triar a quina botiga volen utilitzar els vals descomptes.

Els clients que comprin durant aquest mes d’octubre a les botigues de Comerç Actiu Canovelles podràn omplir una butlleta de participació. Comerç Actiu Canovelles estima repartir més de 5.000 butlletes de participació entre els seus clients i sortejar més de 150 vals per valor de 10 euros cadascun i per tant repartir més de 1.500 euros en vals descompte. La campaya es promou majoritariament a les xarxes socials de l’associació on també es publicaran fotos dels premiats.

Font: Comerç Actiu Canovelles

Darrera actualització: 14.10.2020 | 11:41