L’arxiu municipal resta obert al públic els dimarts i els divendres, de 8 a 14 hores

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 14:55

L’arxiu municipal de Canovelles resta obert al públic general els dimarts i els divendres de 8 a 14 hores. Cal demanar cita prèvia mitjançant el correu electrònic arxiu@canovelles.cat.

L’arxiu municipal de Canovelles torna a oferir servei al públic. De moment, l’horari d’obertura és els dimarts i els divendres de 8 a 14 hores, sempre amb cita prèvia. Aquesta es pot sol·licitar enviant un correu a arxiu@canovelles.cat.

No obstant això, sempre que sigui possible es prioritzaran les consultes de documentació per via telemàtica.

Com fer una sol·licitud d’accés a documentació

Les sol·licituds d’accés a documents s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o bé telemàticament (Trobareu tota la informació aquí).

Si la sol·licitud és aprovada, l’arxiu municipal atendrà la petició per mitjans telemàtics. I en cas que no sigui possible, acordarà amb la persona sol·licitant dia i hora per poder realitzar la consulta de manera presencial.

Mesures de seguretat

En cas de visitar l’arxiu municipal, caldrà respectar les mesures de seguretat ja establertes com respectar la distància interpersonal i mantenir una bona higiene de mans. En tot cas, és obligatori l’ús de mascareta que tappi nas i boca per accedir a les instal·lacions.

Darrera actualització: 03.06.2020 | 14:56