L’Ajuntament de Canovelles ha contractat 9 persones a través d'una subvenció del SOC

Dilluns, 13 de gener de 2020 a les 13:15

Des de finals del mes de desembre, l’Ajuntament de Canovelles compta amb 9 persones contractades gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) anomenada Treball i Formació. Concretament, s’han contractat operaris de manteniment, agents cívics, conserges, administratius i un auxiliar de la llar.

El Programa Treball i Formació permet contractar a persones a l’atur, que no cobren cap prestació i que tenen més dificultat d’accés al mercat laboral. El programa, a més,  integra accions d’experiència laboral i de formació.  Així, les persones destinatàries del programa compten amb contracte de treball i una formació que, en aquest cas, engloba aspectes administratius, de comunicació i d’habilitats socials.

Concretament els perfils contractats són: 2 operaris de manteniment, 2 agents cívics, 2 conserges, 2 administratius i 1 auxiliar de la llar. De les 9 persones que s’han incorporat, 4 han estat contractades pel període d’un any, i les altres 5, per un període de 6 mesos.

D’altra banda, aquest primer semestre de l’any també es contractaran 5 persones més a través de la convocatòria del SOC: Treball als barris, per un període de 6 mesos, i per a fer tasques diverses dins l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 13.01.2020 | 13:13