L’activitat educativa Visquem l’Ajuntament s’adapta a la situació sanitària actual

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 10:15

La proposta educativa adreçada als alumnes de les escoles i instituts de Canovelles, Visquem l’Ajuntament, es manté durant el curs 2020-2021 i es realitzarà de manera online a través de videoconferències des de la sala de plens Maria Lluïsa Prat.

Inicialment l’activitat Visquem l’Ajuntament estava plantejada en dues parts. La primera  consistia en una visita a la sala de plens on els alumnes i responsables del consistori es trobaven per conèixer el funcionament de l’ajuntament i intercanviar opinions. Ara, per tal de seguir les directrius per evitar la propagació de la covid-19, aquesta trobada es realitzarà de manera online, gràcies a una videoconferència des de la sala de plens amb l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora d’Educació, Laura Santano.

La segona part de l’activitat, que consisteix en la visita de l’alcalde i altres representants del consistori al centre educatiu en qüestió, es manté tot i que amb restriccions: la visita serà més breu, no dinaran al centre educatiu i es prioritzen les visiten en espais oberts i ben ventilats. Durant aquesta sessió de retorn, els alumnes poden rebre resposta de les qüestions tractades durant la primera trobada. A més, s’aprofita l’avinentesa per mantenir una reunió amb l’equip directiu i amb l’AMPA o l’AFA del centre.

L’objectiu d’aquesta activitat, que forma part de la guia d’activitats i serveis que ofereix el consistori, és que l’alumnat conegui l’Ajuntament i el seu funcionament. També serveix per treballar les nocions de responsabilitat en l’exercici de drets i deures com a ciutadans.

Així, els primers a mantenir la videoconferència amb l’Alcalde i la regidora d’Educació seran els alumnes de l’escola Jacint Verdaguer, que es connectaran el proper divendres dia 4 a les 10 del matí. Al llarg de les properes setmanes, i de manera progressiva, aniran realitzant l’activitat els nens i nenes de la resta d’escoles i els joves dels dos instituts del municipi.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 10:19