La zona esportiva de Can Duran acull el 21è Cros de Canovelles

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 13:20

El diumenge, 24 de setembre, s’obre la temporada de camp a través a Canovelles. El Club Atletisme Canovelles organitza la 21a edició del cros del municipi, que serà puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

En total es disputaran un total de 15 curses. A les 9.15 h tindrà lloc l’open de 5000 metres. I a partir de les 9.45 hores es disputarà el cros de les categories sub-18 a menuts. L’organització ha previst dos lliuraments de premis: un a les 11.30 h per a les categories de 14 anys en amunt i un altre a les 13 hores per a les categories infantils.

Pel que fa al circuit hi haurà trams de bosc i de camp, amb final a la pista d’atletisme de Can Duran. A més, es combinen pujades intenses per curtes amb algunes baixades pronunciades. També hi ha rectes on poder incrementar la velocitat i, per descomptat, bales de palla!

S’espera la participació d’uns 400 atletes. A més, cal destacar que la cita serà puntuable pel Gran Premi Català de Cros, d'on sortiran els atletes que representaran a Catalunya als Campionats d'Espanya i al cros d'Elgòibar.

La competició compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, del Consell Esportiu del Vallès Oriental i de l’Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 13:18