La Festa Major de Canovelles tindrà servei de Punt Lila en línia

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 12:05

La Festa Major de Canovelles, que se celebrarà de dimecres a dilluns vinent, serà adaptada a la situació actual i en versió on-line. Per aquest motiu, el Punt Lila per garantir unes festes lliures de masclisme també s’oferirà a través d’Internet.

Un any més, Canovelles aposta per donar un servei amb perspectiva feminista i interseccional, que doni resposta a les noves pràctiques socials i restriccions a l’espai virtual que poden tenir impacte en les violències masclistes. Per tant, els dies que duri la festa hi haurà servei en línia per oferir informació, prevenció i acompanyament contra l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes a l’espai virtual de la Festa Major.

Les vies de contacte del Punt Lila seran el telèfon i WhatsApp 617 838 969, i el perfil d’Instagram @puntliladesconfinament. A banda, cal recordar que totes les persones que necessitin ajuda o informació també tenen a disposició el telèfon d’emergències 112, la línia d'atenció contra la violència masclista 900 900 120 i el servei telefònic d’atenció a dones en situació de violència de gènere 016.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 12:18